Пудинг от смляно месо с юфка

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714119
01/10/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо42
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете юфката до получаване на светлочервен цвят. След това я пуснете във вряща подсолена вода и варет 15-тина минути. Отцедете добре и смесете с половината от маслото. Разделете я на две части.

Запържете лука в олиото, прибавете месото, кима, щипка пипер, доматеното пюре, сол, 1/2 ч.ч. гореща вода, задушете на тих огън около 20-тина минути.

В намазана с масло тава сложете половината от юфката, разстелете отгоре задушете смес с каймата и покрийте с втората част юфка.

Печете 10-тина минути в силно загрята фурна, след което извадете и залейте с млякото, в което сте добавили сол, пипер и яйца.

Запечете докато пудингът хване червеникава коричка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар