Риба с лук по оряховски

МарияМария
Новак
301
5
4
08/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 679
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и се нарязва на парчета. Морковите, лукът и целината се запържват в мазнината до омекване, като от време на време се долива малко топла водичка.

Прибавят се част от доматите, ситно нарязани, задушават се добре и се овкусява с подправките.

Рибата се нарежда в тава и се покрива със зеленчуците и филийките от останалите домати, залива се с малко топла вода и се пече, докато остане на мазнина.

Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се поднася.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар