Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирена
Ирена
Става дума за течна готварска сметана. Надяваме се рецептата да ви хареса. Бон Апетит!!!
04.09.2013 21:47
Ема
Ема
Сметаната каква е?Заквасена или течна готварска?
04.09.2013 21:27
Гуги
Гуги
Браво, страхотна е ;)
04.09.2013 17:20
1
Валентин
Валентин
Я налейте по една бира с тази запеканка и ги оставете тия правописни грешки!
23.08.2013 06:39
4
Еди кой си
Еди кой си
Страхотно звучи! Ще го пробвам. Иначе за думата - тя наистина съществува и е написана правилно. Престанете да измисляте нови правила в българския език.
16.08.2013 15:46
1
тео
тео
добре е да коментираме рецептата и ако можем да сме полезни да споделим и нашия опит, не сме на изпит по български
10.08.2013 11:41
1
1
лола
лола
Имаш право Тео,но е супер неприятно да се чудиш какво четеш.Аз неграмотните коментари ги подминавам.И може да не сме на изпит по български,но все пак всички вече сме ходили на училище.И не е за гордост да не можеш да вържеш две свестни изречения!
28.08.2014 17:44
Ради
Ради
Хора,вземете си направете запеканката, не се хващайте за правописните грешки,това си е чисто издребняване ......
09.08.2013 14:58
1
ПЕТЯ
ПЕТЯ
ВЪПРОС: КОИ ЗЕЛЕНЧУЦИ СА ВКЛЮЧЕНИ В ПАКЕТА ЗАМРЪЗЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ?
17.07.2013 17:45
мара
мара
Погледнете тълковен речник. Скълцвам - правя на дребни части изцяло, докрай, като кълцам; накълцвам.
Скълцах месото.
07.07.2013 07:50
2
Васко
Васко
Рецептата е перфектна!Бети, думата "скълцан" наистина е написана неправилно, но ако те дразни тази грешка, недей да слагаш лук!
03.07.2013 15:44
Бети
Бети
Няма ли редактор да коригира неправилните думи като "скълцан".
17.05.2013 00:25
1
Боян
Боян
Браво на дебеланката, има вкус!
16.05.2013 21:20