Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Кремът стана доста гъст, а престоят в хладилника втвърди глазурата много и тя се напука при рязането. На вкус е добре, но в количествата май трябва лично творчество :)
08.03.2023 18:40
Грета Станева
Грета Станева
Стана страхотен само замених гриса с нишесте, че има алергични към грис.
10.03.2018 18:55
1
Катерина
Катерина
Сполучлив е сладкиша.Бих увеличила захарта в блата.Обрах овациите на гостите :)
11.06.2015 17:41
4
5
Татяна
Татяна
Обожавам шоколад и кокос !
16.05.2013 14:17
1
4
Цвета
Цвета
Сладкиша на картинка е красив ,за блата млекото трябва да е 150мл ,за пълнежа с това количество мляко става много гъсто, поне млякото трябва да е 500мл ,сладкиша стана много сух . Тавичката е 22см.
04.03.2013 18:52
13

Последно коментирани от категорията