Начин на приготвяне
Счупваме яйцата и ги разбиваме с миксер. Добавяме 200 г захар и ванилиите към тях и продължаваме да разбиваме.
Брашното го смесваме с бакпулвера и прибавяме към яйчената смес и отново разбиваме до получаването на гъста смес.
Изсипваме сместа за неустоимия сладкиш върху хартия за печене и изпичаме на 180 градуса до готовност. Оставяме блата да изстине, след което смесваме прясното мляко с кондензираното мляко и сиропираме отгоре.
Оставяме напоения сладкиш за 30 минути в хладилник да попие хубаво. След което приготвяме крема Оле, като го изсипваме в 400 мл студено прясно мляко и разбиваме за 3 минути с миксер.
След това добавяме заквасената сметана и пудрата захар и доразбиваме млечното ни кремче за още 1 минута. Изсипваме крема върху сладкиша и разстиламе добре. Връщаме в хладилника за 1 час.
Накрая поръсваме обилно с кокосови стърготини. Сервираме охладен нашия сиропиран сладкиш с крем и кокос.
Да ви е сладко!