Тази рецепта коментираха

Анонимен
Mylene Berbene
Mylene Berbene
твърде много сода и сол за количеството брашно. Може би трябва да е 3 пъти по-малко.
26.08.2018 19:12
1
Дани
Дани
Истинската тортия се прави със свинска мас и бакпулвер пече се на тиган или сач могат да имат трайност до 6 месеца не се съхраняват дори и на студено ,а на стайна температура.
09.04.2014 01:59
R.R.
R.R.
Ели е права ако е тънка ще е с по-голям диаметър, а не "20-30"
07.04.2014 17:41
1
Анна
Анна
Не знам, аз ли бъркам или рецептата е сгрешена. 2 супени лъжици хл. сода не са ли твърде много за 3 чаени чаши брашно?
05.04.2014 22:18
2
Ева
Ева
Много ясно е написана цялата рецепта.Ели,гледайте като четете,за да не ставате за смях!А ако не знаете какво е диаметър,питайте!Много отзивчиви хора се разхождат из кулинарните сайтове.
05.04.2014 16:26
1
Сиси
Сиси
20-25 см е диаметъра.Не знаете ли какво е диаметър,а казвате браво?Два пъти браво за вас Ели.
28.07.2013 15:17
3
2
Ели
Ели
"Тънка" кора 20-25 см. Браво!
26.07.2013 18:34
4
4