Здравейте. Винаги правя палачинките по тази рецепта и стават невероятни. Аз съм си я измислил, сега се оказва че германците са ме изпредварили, няма нищо, по-важно е че стават вкусни. Жена ми е луда по тях. Ще ви издам тайната :), маслото се слага заедно с другите продукти за да придаде един невероятен аромат. И другата особеност е,че трябва да внимавате да не ви стане много гъста сместа. Колкото по рядка е сместа, толкова по-тънки стават, но не прекалявайте. И последно, аз ги пържа в тиган, оставям германците да ги пекат във фурната. Да ви е слатко, дано съм бил полезен! :) Весели празници!
10.12.2013 20:51
2
Тера
И какво, ако искам да направя повече трябва да пека всяка поотделно?
Тази смес само за една (голяма) палачинка ли е? Питам, защото не мога да разбера, а рецептата ми допада :)
10.12.2013 16:14
1
ивета
пробвала съм много рецепти,е тази вече ми се получи и пропорциите са идеални
Тази смес само за една (голяма) палачинка ли е? Питам, защото не мога да разбера, а рецептата ми допада :)