Мекиците станаха крехки. но сложих още ма 1 яйце, олио. И наистина трябва да се пържат по - тънки, понеже остават леко сурови вътре.
19.10.2023 20:24
1
Анонимен
Станаха супер вкусни.Аз сложих яйце, олио и сирене в тестото и ги направих по тънки иначе остават вътре тестени.
10.10.2021 14:45
6
Анонимен
Нищо не стана от тия мекици. Препечени отвън, мазни и посредата
като сурови. И стига вече с тия чаени чаши и супени лъжици, особено когато става въпрос за тесто. Майната му, че си играх да ги правя и кухнята стана бомба, ами разочаровах всички вкъщи...
18.09.2021 09:39
5
4
Потребител#222953
Много вкусни,мекички и пухкави!
08.11.2020 16:01
4
Потребител#210474
Tова е рецептата за улучни мекици на Танита от "Рецепти прелитащи океана". Коректно е да посочите източника
18.08.2019 02:16
9
4
Румяна Сакалийска
Вкусни са
09.08.2019 15:27
2
Mariya Vasileva
Мекиците на вкус са ОК, но станаха мазни...
21.12.2017 11:30
7
7
Tzvety Ananieva
Уникални са, много лесни и меки. В момента плека питки от останалото тесто
23.01.2017 21:09
8
9
К К
В къщи много ги обичаме за закуска!
17.05.2016 21:01
7
5
nikolaeva
Да,мекиците стават много лесно и бързо.Много са вкусни.АЗ ги знам като улични мекици.Веднъж ги правих със шприц за толумбички станаха лесно и бързо.
като сурови. И стига вече с тия чаени чаши и супени лъжици, особено когато става въпрос за тесто. Майната му, че си играх да ги правя и кухнята стана бомба, ами разочаровах всички вкъщи...