Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#205518
Потребител#205518
Това на снимката е Басмати ориз и няма нищо общо със свойствата на Арборио. Арборио ориза колкото повече го готвиш толкова повече се сгъстява докато Басмати не задържа скорбялата толкова добре и става по-сух. Арборио е идеален за ризото/суши, а Басмати за Индийско/Китайско.
25.01.2018 08:33
Vanya Yancheva
Vanya Yancheva
първо на ризотто алла Миланезе не се слага магданоз и черен пипер.Италианците не слагат черен пипер на ориза.
24.01.2018 17:59
Теди
Теди
Но чаена лъжичка шафран не е ли много скъпо, ама много скъпо за това количество ориз и може ли да се замени с друга подобна подправка?
02.06.2013 15:06
1
emi
emi
липсва само златната пло4ка за декорация и е супер!!!!!!!!!!!!!!
26.09.2012 16:38

Последно коментирани от категорията