може и с готови кори за баница ,,прегъва се кората малко , слага се плънка , захлупва се с останалата 4аст , сгъва се и се пе4е на тиган от двете страни с много малко мазнина само за намазване на тигана,,,,,стават страхотни ,топят се в устата ,,ммммммммммммм да ви е сладко !!!!
16.07.2013 12:09
1
1
ваня
По нашият край(Варненско)гюзлемите се пекат на сач.Издържат дълго време, като непосредствено преди употреба се топят за кратко в подсолена вода в която има малко мас или масло.:)
30.06.2013 22:42
1
Дени
Само на сач. Не пържете.
02.11.2012 11:36
АЗ
По нашия край се пекат на сач и се казват гюзлеми. Това, че по други краища на страната им казват и приготвят по различен начин не означава, че това е оригиналът. Т.е. е хубаво да се каже: "Ние им казваме гюзлеме". А не: "Всъщност казва СЕ еди-как си, а не еди-как си".
01.11.2012 15:10
1
Дими
пекат се на плоча, е по-точното...но навсякъде се приготвят по различен начин
13.08.2012 15:59
Да
Истинските гюзлемета се пръжат.
03.08.2012 23:48
1
2
mirka
Неееееееее, не пържи, само ПЕЧИ
12.05.2012 12:27
1
mila
Само на сач! Никакво пържене!
16.02.2012 14:43
Мариан
На сач стават още по-вкусни и по здравословни от пържените.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията