баницата не ми харесва много сигурно защото ние не я правим както трябва :0
27.05.2014 11:20
1
1
Йордана
баницата е великолепна всички трябва да я пробвате :)
27.05.2014 11:18
1
2
Арсова
Рецептата наистина не е оригиналната. След разточване на корите те се варят една по една за минута наи-много в завряла солена вода, с решетъчна лъжица се вадят корите и се пущат в студена вода . Първата кора неварвна св слага върху намасленото дъно на тавата , ръси се сирене и масло и се редят варените кори и сиренето до свърсшване на продуктите. Завършваме с неварена кора. Баницата се пече върху печката, като внимателно се върти и повдига с ножа за да се проверява да не изгори. Обръща се спомоща на друга тава и се опича и от другата страна
03.04.2014 19:38
16
1
тодор василев
при добавката на водата малко кашкавал на ситното ренде
01.07.2013 15:04
6
2
Павлинка Георгиева
Не е грешка,че се прибавя оцет,аз даже съм слагала и една ,две супени лъжици ГРОЗДОВА ракия.Всичко това спомага втасването,опитайте и тогава критикувайте.Да добавя по избор е дали ще добавите оцет или ракия,но не двата продукта заедно.Когато правя бухти предпочитам да ползвам оцет,при месене на пити и баници-ракия и то гроздова.
24.06.2013 16:54
Ани
Пълни глупости! Това няма нищо общо с баницата.Какви са тия оцети и сол и после как ще пека после ще я залея с вода и пак ще я пека... Преди да пишете поне се осведомете.Това е всичко друго ,но НЕ И КЪПАНА БАНИЦА!!!!
13.01.2013 18:36
7
5
1
gugi
Вие изобщо някога правили ли сте точени кори или пити, страно ми е да не знаете за тази добавка оцета.
24.01.2014 22:48
8
arda
Това се нарича лесна или бърза къпана баница.
10.10.2011 17:07
1
жжж
Тази баница няма нищо общо с къпаната баница.
09.10.2011 12:33
4
kiki
Да, наистина е грешна рецептата. Къпаната баница е къпана защото корите се варят в гореща вода и след това се редят.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията