Тази рецепта коментираха

Анонимен
Beata Nikol
Beata Nikol
вкусно! :)))
08.06.2021 08:13
Beata Nikol
Beata Nikol
Да, прецених да сложа по-малко мазнина, инак стана супер фокусно и децата си облизаха чинийте! Благодаря! Желая ви светлина и любов ❤️
08.06.2021 08:11
1
Екатеринска
Екатеринска
Измених малко рецептата в смисъл ,че размих брашното ,солта и червения пипер на кашичка със студеното мляко и го досипах накрая за сгъстяване. Не ми се пресече млякото и стана доста добре. Сложих и морков още в началото и чубрица с останалите подправки.
23.10.2019 19:59
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Ммммм, чудесно става така с повечко чесънче. И аз заложих на класиката и не добавих мляко, но на този който е писал, че за него комбинация мляко с домати е "бъркоч",бих казала, че изобщо няма идея от готвене, защото дори най -известния на всички ни сос Болонесе се приготв също като накрая към доматите с каймата се прибавя мляко!!
Чудесна рецепта!
17.02.2017 12:07
иванова
иванова
Вместо прясно мляко може да се добави кубче топено сирене и става страхотно.
04.01.2013 15:13
Кремена
Кремена
Направих я с млякото и въобще не ми допадна, рецептата е добра без мляко!
04.01.2013 01:20
1
Силвия
Силвия
Направих яхнията точно както е описано в рецептата (без прясното мляко)стана страхотна.
27.06.2012 23:12
Вили
Вили
Олиото не, е ли много 1ч.ч
22.11.2011 16:10
3
Nadya
Nadya
Два пъти сготвих тази яхния. Първия път забравих да сложа мляко и чесън и стана много вкусно. Втория път направих по рецепта, но млякото изглеждаше като пресечено - от доматения ли сок така стана не знам ? Но на вкус първия вариант поради моята грешка ни допадна повече.
21.09.2011 16:54
ganeva
ganeva
Наистина е доста вкусно.
20.09.2011 13:11
1
анонимен
анонимен
Какъв е тоя бъркоч с прясно мляко и домати в допълнение, като може и без него си става страшно вкусно ?
18.09.2011 03:20
Ivailo
Ivailo
Стана много вкусно. Благодаря.
06.09.2011 15:42
dolara
dolara
Това е супер.
04.09.2011 11:47
ИВАНА
ИВАНА
Стана страхотно ядене.
29.06.2011 15:46
Цвети
Цвети
Стана много вкусно. Благодаря.
23.06.2011 23:22