Тази рецепта коментираха

Анонимен
Светлана Кънчева
Светлана Кънчева
Кекса бухва без сода. Рецептата е пълна, не се слага нито вода, нито нещо газирано. Яйцата се разбиват с миксер до побеляване и след това се прибавя брашното по малко, като се бърка бавно за да не спадне сместа. Пробвайте и ще видите. Успех.
05.04.2011 15:01
1
нина
нина
А този кекс дали бухва добре като не се слага нито сода, нито бакпулвер ? Общо взето мисля, че рецептата не е пълна - вода ли се слага, мляко ли или нещо газирано ?
04.04.2011 19:29
1
Светлана Кънчева
Светлана Кънчева
Като се запече леко от горе, слагам обикновенно фолио, но трябва да има лека коричка за да не залепне фолиото за сместа. И така докато се опече, от време на време го проверявам с клечка за зъби дали е готов, но това става много бързо за да не спадне кекса.Фолио има във всички хранителни магазини, продава се на ролка. Успех.
24.03.2011 09:29
1
natalia
natalia
Този кеск като го правя винаги изгаря отгоре. За фолио не съм чувала да се слага.
23.03.2011 12:41