Тази рецепта коментираха

Анонимен
Биби
Биби
Продължителността на втасването зависи от температурата в стаята. Просто наблюдавай тестото - когато възвърне обема си от преди да го разбъркаш, значи започваш да го ползваш
08.04.2012 18:02
1
ина
ина
Какво се има предвид '' да бухне отново''? Колко време е нужно,още час ли ?
08.04.2012 15:28
1
юлия даракчиева
юлия даракчиева
Тези бухтички би трябвало да могат да се замесят и втасат в машина за хляб, нали ? А дали маята може да се замени с кубче, цяло ? Сухата мая е в различни грамажи, може би трябва да е от 7 грама ?
24.09.2011 20:22
Fat Berta
Fat Berta
Пробвай с кухненски робот, а ако нямаш - и на ръка или с бъркалка става. Пише, че трябва да е по-гъсто от кексовото и е нормално да се лепи. Сложи по-малко вода, ако искаш.
14.09.2011 01:11
2
Lina
Lina
Сега я опитах тази рецепта и трябва да отбележа, че с миксер не може да меси, и с ръка не може да се меси.
С миксера тестото се качва нагоре по бъркалките, а когато опитах с ръка - се лепи по ръката, не се отлепва.
Тогава опитах с ръчна бъркалка, но не е лесно за бъркане,
и остават малки бучки.
Кажи ми как го замеси това тесто ?
15.07.2011 10:48
1
zlati
zlati
Затова миксерите обикновенно вървят с 2 вида приставки - за по твърдо тесто и за по меко (течно или... не знам как да се изразя :)).
Лина, с кои приставки си бъркала?
18.12.2013 17:02