Тази рецепта коментираха

Анонимен
Константин
Константин
Хора,вие парено тесто някога правили сте?
Как ще сложите набухвател в такова тесто???
Когато такова тесто се пече или пържи се оставя задължително да изтине,в противен случай моментално спихва и става глетаво от вътре!
Аз пробвах тези понички и станаха страхотни!
Просто спазвайте рецептата и имайте търпение!
УСПЕХ!!!
17.08.2013 20:46
4
1
Дони
Дони
поничките се получават, аз съм ги правила и дори не сложих сода - пак станаха. Може би чашите ви са малки, не разбирам как така не се получават...
26.05.2012 20:17
3
snekyto
snekyto
Като изстинат се получават, но признавам, че и доста по-добри съм правила.
30.09.2011 16:12
1
1
меги
меги
Нищо не става от тях.
02.08.2011 12:08
5
1
джеси
джеси
На парено тесто набухвател не се слага! Консумират се изстинали-явно си ги хапнал топли - за това са глитави. Аз съм правила такива и знам.
12.06.2011 13:18
sonia
sonia
Ми как ще станат пухкави като няма набухвател ? Тя май е забравила да пише какъв набухвател се ползва или сода или бакпулвер.
30.05.2011 00:29
malka kolinarka
malka kolinarka
Може ли някой да ми каже дали са вкусни.
27.01.2011 00:25
Марио Илиев
Марио Илиев
Това не са понички.
Вместо пухкави, трябва да се замени с глетави и понички с питки.
25.01.2011 19:50
2

Последно коментирани от категорията