Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#325852
Потребител#325852
СУПЕР Е РЕЦЕПТАТА!
Най добрата за приготвяне на език ! Првя я най малко за 8 ми път! БЛАГОДАРЯ
01.02.2023 14:38
Анонимен
Анонимен
Браво! Само така го готвя езика! УНИКАЛЕН СТАВА
12.01.2023 17:55
станимира караджова
станимира караджова
Стана много вкусен,благодаря за рецептата.
29.01.2021 00:08
Анонимен
Анонимен
"...се вари в отворена тенджера под налягане"... - тоя трик как става бре ?
26.02.2019 18:05
6
4
2
Анонимен
Анонимен
Отпени имах предвид ?
18.06.2023 08:25
Анонимен
Анонимен
Само докато се отпусне, после се затваря. Пише си го.
18.06.2023 08:23
Краси(Росонера)
Краси(Росонера)
Стана прекрасно,мерси за рецептата :)
20.09.2013 17:28
3