Щипката сол се прибавя винаги, когато се разбиват белтъци и когато са готови се прибавя захарта. Солта ги стяга, а захарта накрая да не се разводнят.
05.12.2013 16:55
11
1
Сю
Не разбрах щипката сол за какво беше ???
25.11.2013 11:35
3
4
манол шопов
не харесвам
17.11.2013 14:22
1
5
Зинка
Извинете, коригирам се - пропуснала съм ,че е написано за захарта :)
16.11.2013 18:07
4
6
Зинка
Божидара, продуктите като искаш - можеш да редуцираш и на тази торта, аз примерно не слагам белтъци и банан и тортата си става супер пак. А за бързината, варенето на крема отнема най-много време, другото е само ред бисквити, ред крем... Но всичко е въпрос на вкус, ако не ти харесва предолжена рецепта или си имаш своя по-добра, не е нужно да я пробваш, нали така ;)
Към автора на тортата - не се ли слага захар, защото според мен е пропусната в рецептата?
16.11.2013 18:04
6
цвети
а захар?
02.11.2013 14:12
1
4
дани
ами напиши я де
23.09.2013 23:34
3
Божидара
Аз знам бисквитена торта с по малко продукти и става много бързо
Към автора на тортата - не се ли слага захар, защото според мен е пропусната в рецептата?