Супер рецепта. Става буквално за 10мин с робота, ако не броим варенето. Напраих 2 кила пастет. Само искам да добавя, че ако нямате пари, рецептата става и със маргарин оставен във фризера, докато се втвърди! Ако добавите и малко чесън не е зле, ама тва вече по вкус.
08.10.2017 14:35
4
1
Ники
Ако нямате пастор,или не ви се използва, направете като мен: Прекарах пилешки дробчета през метално сито,такова за брашно,накъсах ги,защото като са големи е по-трудно, в ситото остават жилите и разни други ненужни неща, за да ги натискам ползвах чукалото от дървеното саханче. Получава се една пихтия, сложих половин настъргано индийско орехче,сол,чер пипер и тази каша излях в правоъгълна тавичка за хляб. Пекох, или по-точно изсуших, на 150 градуса. Пастета е нежен и много вкусен, разбира се. Не варя дробчетата!
03.08.2013 00:35
7
1
Надя
Благодаря за рецептата стана супер! От пилешки дробчата стана много добре, и като се замислиш колко е спорно, а пък и ти си го направил от хубави и чисти продукти. Лука го настъргах, а дробчетата, след като ги сварих ги нарязах, без да ги прекарвам през машинка. Слага се всичко в пасатора. Стана идеално гладка смес! :)
07.04.2013 10:49
3
5
виктор викторов
Благодаря за рецептата.Стана жестоко.Даже котарака го одобри,А той е много капризен.
29.03.2013 16:57
6
1
Красимира Николова
Страшно вкусно, а и прибавих на вкус допълнителни подправки. Мммм вкусно, каза дъщеричката и се облиза сладко сладко.
Благодаря.
Благодаря.