Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пури от кайма и черен дроб

Пури от кайма и черен дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Пури от кайма и черен дроб1 / 2
04/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4-6 бр.

Необходими Продукти

  • свински дроб - черен 250 гр.
  • кайма - 250 гр.
  • лук - 2 глави
  • магданоз - 1 ч.л.
  • джоджен - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • хляб - 2 филии
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцва се на ситно дробът и се разбърква с всички останали продукти.

Хлябът предварително е натопен и отцеден от водата. Разделя се сместа на 4-6 равни части.

Правят се дълги суджучета с дебелина 2 см. Увива се всяко в намазано парче алуминиево фолио.

Пекат се в гореща фурна 45 минути.

Рейтинг

3.8
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: