На една щипка сода за хляб набухвател ли му викате...
17.07.2013 15:26
Лили
Содата също е набухвател.И както е отбелязано по-долу в тестото за баница НЕ СЕ слага мая.
17.07.2013 10:22
2
Ани
Печивото от снимката със сигурност има мая.И аз смятам,че без набухвател нищо няма да стане.Не бих рискувала.
17.07.2013 08:55
Ники
В баничното тесто не се слага мая. Проблемът е във високата температура - обикновено се пече на 160 - 170 градуса. И една малка хитринка - за по-лесно разточване към тестото добавете 1 супена лъжица винен оцет.
14.06.2013 08:52
1
1
ади
Мисля, че в рецептата трябва да има и мая . Може би е пропусната !
13.06.2013 21:06
зьэев
отвътре стана суров и навън не беше добре изпечен който чете тази рецепта да знае че трябва да сложат и мая
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията