Станаха брилянтни, за първи път правя толумбички. Благодаря за превъзходната рецепта!
23.09.2013 00:06
1
Роза
Обожавам гииии, мога да ги изям всичките тлумбичкииии :)
10.09.2013 10:52
1
криса
Каква е причината захарта да е на бучки,а не на пясък? Нека да си помагаме със съвети,не мисля,че е нужно да коментираме граматиката на другите.
26.06.2013 09:42
5
Ивана
2-рото неможе да се копира. Защо?
20.04.2013 14:27
1
1
нанси
всичко опира до диалекта,защо не коментирате рецептата ,а си търсите кусури /да уточня какво е кусури за да не ме изкарате неграмотна..кусури е недостатъци/
26.03.2013 11:33
2
блонд
Ще ме прощавате, но продуктите точно си врЯт, не знам що за форма е врЪт ;-)
26.03.2013 10:19
1
3
редактор
Пишете граматически правилно.Не се излагайте."оближеш" се пише с "о",а не с "у".Продуктите "врът",а не "врят" и много други.
25.03.2013 14:17
1
м даа
маслена баня- пържене в много мазнина
03.02.2013 18:28
Ефросия
маслена баня означава много загряно олио или друг вид мазнина
07.09.2012 19:36
Rosiana
обичам много тулумбички но немога да си напражя чета рецептата но не ми е ясно само едно нещо. Моля да ми разясни някой какво значи да ги пържим на маслена баня
07.09.2012 18:35
ceco
направо са перфектни да си уближеш пръстите
23.02.2012 18:35
Цветелина
Толумбчките са много вкусни и благодаря на автора за сполучливата рецепта
24.01.2012 18:07
1
krasimira
стефка просто трябва да ги пържиш на слаб огън, затова стават сурови отвътре.
25.12.2011 15:05
стефка
Втори път опитвам да правя толумбички и все не ми се получават.Не знам къде бъркам.Тестото изглежда гладко,но като започна да ги пържа се деформират много,а отвътре остават малко сурови.Помогнете със съвет,ако можете.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията