Тази рецепта коментираха

Анонимен
Emilio
Emilio
Porras mi haresvat poveche
12.08.2015 20:05
роса
роса
ако се сиропират се получават тулумбички.
19.03.2014 20:52
4
Оля
Оля
В Мадрид с сервират с топъл шоколад. Страхотни са!
27.01.2014 17:19
3
Марина
Марина
и кога се слага захарта не става ясно..
08.10.2013 12:21
1
Покажи всички подкоментари
Милчо
Милчо
В Бразилия са със отвор и се пълнят с карамел,много са вкусни.Аз съм си купил и двата щприца
14.06.2013 15:49
1
1
Милко
Милко
По нашия край се наричат ,,тиквени дръжки,, и след като изстинат,се заливат с захарен сироп.Престояли около 2-3 часа са вълшебни на вкус.
19.05.2013 15:48
1
1