Поредната тъпня!
Аспержите се обелват и бланшират цели, леко се запържват в претопено масло, подреждат се в чиния, поръсват се със сол и черенпипер и се поливат със сос холондез. Консунира се самостоятелни или като гарнитура кум риба. Зелени аспержи се бланшират и се увиат в бекон, запържат се леко и се поднасят към печени меса.
Това е другото са простотии и разсипване на материала
Аспержите се обелват и бланшират цели, леко се запържват в претопено масло, подреждат се в чиния, поръсват се със сол и черенпипер и се поливат със сос холондез. Консунира се самостоятелни или като гарнитура кум риба. Зелени аспержи се бланшират и се увиат в бекон, запържат се леко и се поднасят към печени меса.
Това е другото са простотии и разсипване на материала