Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Часът е един през нощта, а аз току що сложих да се пече този сладкиш. Имах известни съмнения в резултата, затова и влязох да прочета коментари от други хора, които са го правили. Ами... Иска ми се да бях прочела коментара на Мария по-рано.. Сега чакам да видя колко голямо ще е разочарованието ми.
04.10.2022 01:04
Мария
Мария
Здравейте, много съм разочарована, че трябва да оставя такъв коментар, но мисля, че е редно, за да не се подвеждат други хора като мен. Следвах подробно рецептата и грамажите, с единствената разлика, че нарязах ябълките на резенчета,а не на кръгчета. Ами първо сладкиша е леко кафяв,заради канелата, второ-това на снимката изглежда като ябълки в крем карамел, а моето се получи едно глетаво, тиклаво тестяно нещо с ябълки. Пекох го двойно по-дълго с надежда да става за ядене, ама не. Както само вийдате на рецептата тя не съдържа никакъв набухвател, но много мляко. Сместа стана много по-течна от обичайното кексово тесто и се стече на дъното и не се надигна до края на печенето. Моля ви не си хабете продуктите за тази рецепта.
22.08.2022 10:14
5