Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
То било много лесно с това "феле" и става "пастърма"! Браво!!!!!
17.11.2024 11:19
1
Анонимен
Анонимен
Аз добавям и чимен
17.11.2024 09:40
2
1
Анонимен
Анонимен
Откъде купувате подправка чимен,моля.
17.11.2024 12:01
2
Анонимен
Анонимен
моето много изсъхна и е твърдо има ли начин да го оправя?Благодаря предварително за .отговора.
19.04.2022 18:53
3
4
Анонимен
Анонимен
Колкото време осоляваш,толкова време престоява във вода,после подправки
18.11.2024 10:03
Анонимен
Анонимен
Увийте го във влажна кърпа.
17.11.2024 21:17
1
Анонимен
Анонимен
Режеш на машината на много тънко и няма проблем.
17.11.2024 11:36
2
Admin
Admin
завийте го в найлонов плик, но го проветрявайте от време на време, защото ще мухляса
26.04.2022 17:51
1