Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Суфле с коняк

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Суфле с коняк1 / 2
27/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • жълтъци - 6 бр.
  • пудра захар - 120 г
  • коняк - 3 с.л.
  • белтъци - 6 бр.
  • сметана - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе 4 формички за суфле. Сипете разбитите жълтъци, захар и коняк, както и 1 с.л. вода в малка тенджерка и на водна баня разбъркайте сместа, докато се редуцира леко. Оставете да се охлади.

Разбийте белтъците на сняг и внимателно ги прибавете към другата смес. Разпределете сместа във формичките за суфле и ги оставете да се охладят в хладилник за 3 часа.

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: