Тази рецепта коментираха

Анонимен
Кати
Кати
Станаха брилянтни, за първи път правя толумбички. Благодаря за превъзходната рецепта!
23.09.2013 00:06
1
Роза
Роза
Обожавам гииии, мога да ги изям всичките тлумбичкииии :)
10.09.2013 10:52
1
криса
криса
Каква е причината захарта да е на бучки,а не на пясък? Нека да си помагаме със съвети,не мисля,че е нужно да коментираме граматиката на другите.
26.06.2013 09:42
5
Ивана
Ивана
2-рото неможе да се копира. Защо?
20.04.2013 14:27
1
1
нанси
нанси
всичко опира до диалекта,защо не коментирате рецептата ,а си търсите кусури /да уточня какво е кусури за да не ме изкарате неграмотна..кусури е недостатъци/
26.03.2013 11:33
2
блонд
блонд
Ще ме прощавате, но продуктите точно си врЯт, не знам що за форма е врЪт ;-)
26.03.2013 10:19
1
3
редактор
редактор
Пишете граматически правилно.Не се излагайте."оближеш" се пише с "о",а не с "у".Продуктите "врът",а не "врят" и много други.
25.03.2013 14:17
1
м даа
м даа
маслена баня- пържене в много мазнина
03.02.2013 18:28
Ефросия
Ефросия
маслена баня означава много загряно олио или друг вид мазнина
07.09.2012 19:36
Rosiana
Rosiana
обичам много тулумбички но немога да си напражя чета рецептата но не ми е ясно само едно нещо. Моля да ми разясни някой какво значи да ги пържим на маслена баня
07.09.2012 18:35
ceco
ceco
направо са перфектни да си уближеш пръстите
23.02.2012 18:35
Цветелина
Цветелина
Толумбчките са много вкусни и благодаря на автора за сполучливата рецепта
24.01.2012 18:07
1
krasimira
krasimira
стефка просто трябва да ги пържиш на слаб огън, затова стават сурови отвътре.
25.12.2011 15:05
стефка
стефка
Втори път опитвам да правя толумбички и все не ми се получават.Не знам къде бъркам.Тестото изглежда гладко,но като започна да ги пържа се деформират много,а отвътре остават малко сурови.Помогнете със съвет,ако можете.
17.12.2011 22:35
aleks
aleks
Колко време отнема горе-долу ?
05.11.2011 11:20