Тази рецепта коментираха

Анонимен
Billie
Billie
От 10 на години се опитвам да ги направя и резултата е ужасен,е нааааай- сетне....станаха,точно както ги прави майка ми,просто този път сложих 1 капачка водка.Воала не бяха мазни тенкю!!!!
08.08.2014 16:33
2
9
Бъчвичка
Бъчвичка
чувала съм че се слага и сол на бухтичките,аз лично никога не я пропускам
09.12.2013 15:26
8
4
SESE
SESE
СЛАГАИТЕ МАЛКО АЛКОХОЛ НАМАЛЯВА МАЗНОТО
11.11.2013 19:26
12
3
Ава
Ава
...Прекрасни са и много вкусни!
А за да не поемат много мазнина при пърженето,добавете в сместа 1с.л.водка или ракия,може коняк или ром.
20.09.2013 04:31
6
3
таня
таня
тия на снимката са месени и изрязвани.За да не станат мазни се правят с малко по гъсто тесто.Лъжичката в която ще се сипват да се пържат да се потопи предварително във вода.
15.09.2013 19:57
9
1
некватам
некватам
по-ужасно мазно нещо, не мога и да си представя, картинката няма нищо общо с действителността, а да ви е сладко
15.09.2013 15:26
5
8
 василка тодорова
василка тодорова
правя ги от години обикновено за закуска чудесни са
09.09.2013 08:22
6
1
някой
някой
това са тиганички снимката е от месено тесто а не бъркано
31.08.2013 09:40
6
1
Лакомник
Лакомник
Прочетох, забърках, изпържих във фритюрника, поръсих с пудра захар и... ги изядохме. :) Станаха супер!
27.08.2013 14:17
5
1
Етиен
Етиен
Направих ги за закуска и станаха велики.С пош ги напълних с мед а някои със сирене.Изпържих ги в Фритюрник със солена мазнина на много слабо.Станаха точно като на снимката.Номера е в гъстотата на тестото.Тия където пишат,че са рязани с чаша просто не могат да готвят.Ако искат мога да им пратя видео,за това как стават....
27.08.2013 11:12
6
3
мима
мима
станаха вкусни само че много мазни,сложих в сместа и малко мазнина но пак станаха мазни.дайте съвет.
19.08.2013 18:57
Desi
Desi
Днес за закуска ги направих и станаха супер много бързо и много вкусни.Възползвах се от няколко съвета добавих 2-3 лъжици олио към сместа и повечко брашно за до стане по-гъста сместа.Когато олиото се сгорещи го намалих за да се изпържат по бавно и да не останат сурови моят котлон е с 12 степени аз ги пържих на 7 и не станаха въобще мазни.Просто съм очарована.Благодаря!!! :)

11.08.2013 11:53
1
1
sonq
sonq
тук на снимката изглеждат много съблазнително, но в действителност не се получиха. Станаха ужасно мазни и не с такъв вид разбира се
10.08.2013 12:52
1
2
Майстора
Майстора
Сложете в тестото (още като разбърквате), лъжица, две захар и натрошено сирене. Направете го малко по гъсто, почти като за пица, питка. Ако не искате да е мазно сложете в тестото 1-2 лъжици олио. Парадоксално, но факт. Няма да съжалявате.
05.08.2013 14:18
1
Мира
Мира
Отвънка са малко мазни, но като постоят и особено върху салфетка не са никак мазни. Стават наистина в приблизителна такава форма и почти еднакви защото се сипват с една лъжица и само уточнение, че содата се слага в киселото мляко, а не с брашното.
Тоа е от малкото снимки, които съвпадат с реалността.Правила съм ги стотица пъти и баба ми като ги правеше така изглеждаха, само като постоят спадат не са така бухнали.
05.08.2013 08:38
3
1

Последно коментирани от категорията