Супа от картофи и риба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
30/09/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо968
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рибена Чорба

Начин на приготвяне

Почистената риба се разделя на порции и се маринова с киселина и сол.

Картофите се обелват, нарязват се на кубчета, заливат се с 4 чаши кипяща вода заедно с нарязаните моркови. Прибавят се сол и ким на вкус, и се варят на силен огън 10 минути.

Прибавя се рибата и се вари при силно кипене 5-6 минути, а след това на слаб огън още 10 минути.

В чинните за поднасяне се поставя по малко прясно масло и надробено сирене.

Налива се горещата супа и се наръсва със ситно нарязан магданоз.

Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
24.99 лв.
Виж ››

Качествена емайлирана тенджера с цветна декорация, в която дълго ще приготвяне любимите гозби на семейството си.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар