Шоколадова пяна

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
339
292
24/12/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 848
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шоколадът се разтопява на водна баня. Прибавят се захарта, 2 с. л. вода и се разбърква, докато се разтопи захарта.

Постепенно се прибавят жълтъците и се разбърква на водна баня, докато сместа се сгъсти. Прибавя се брендито.

Прибавят се постепенно разбитите на твърд сняг белтъци.

Шоколадовата пяна се разпределя в чаши, които се държат 2 часа в хладилник.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар