Начин на приготвяне
Сметаната се слага на огъня и се оставя да заври.
В купа се разбъркват жълтъците, захарта, ванилията и уискито. При постоянно бъркане сметаната бавно се прибавя към яйчената смес.
Сместа се прецежда през фина цедка за да се отделят всякакви останали бучици и отново се разбърква.
Сместа се разпределя в огнеупорни формички, които се слагат в тава, в която се сипва топла вода, така че водата да стига до половината на формичките.
Слага се за 30 минути в предварително загрята до 170 С фурна или докато кремът се стегне и в центъра.
След като са готови се оставят да изстинат на стайна температура и се държат в хладилник поне за 6 часа.
Преди сервиране, формичките се изваждат от хладилника и кремовете се поръсват с кафява захар.