Тиква с месо

БарфиБарфиНовак
13/11/2012
"Шест месеца са били необходими на тиквата, за да се превърне в най-сладкия съд за печене на месо "
Приготвяне30 мин.
Готвене160 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 097
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете тиквата, изрежете й капаче и я издълбайте от семките.

Осолете тиквата отвътре и след 1 час я изплакнете.

Загрейте олиото и запържете скълцания лук, а след малко добавете и нарязаното на парченца месо.

Към запърженото месо добавете нарязаните гъби и чесън заедно със соевия сос и царевицата.

Объркайте добре и овкусете с подправките, като по желание може да добавите и малко сух джинджифил на вкус.

Напълнете тиквата с готовата плънка. Сложете я да се пече за около 2 часа в предварително загряна до температура 150 градуса фурна.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
светеца
светеца
14.12.2012 14:51
Как се сервира?
0
0