Гъби, запечени със сирене

14/01/2018
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886733
"Супер предястие - лесно за приготвяне и отлично мезе за всяко питие "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 748
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите предварително се почистват и се отделят само гуглите. Пънчетата може да използвате за друго ястие.

Подредете гъбките в намаслена тава. Поръсете равномерно със сол, галета, скълцани ситно и смесени магданоз и чесън и накрая разпределете настърганото сирене. Поръсете с черен пипер.

Полейте с разтопеното масло, сложете да се пекат в не много силна фурна в продължение на 20 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар