Сос Салса Верде

02/09/2012
  • Приготвяне15 мин.
  • Общо15 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 364
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте ситно магданоза, босилека, каперсите, лютата чушка, пасирайте чесъна, нарежете аншоата и смесете всичко, като добавите лимонов сок, сол, черен пипер и зехтин.

Добре объркайте и поднесете към печени меса и риба или зеленчуци.

Може да пасирате всичко в блендер вместо да режете ситно.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
17.02.2016 22:29
Трябва да е много интересен и темпераметен тоя танц "Салса Верде"....
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв