Усукан тутманик със сирене

valentina marinovavalentina marinova
Новак
1
5
5
7
09/12/2017
"Никога не е късно да се научите да месите Пробвайте с тази рецепта"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо69 833
  • Преглеждания за месеца406
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Тутманик

Начин на приготвяне

Замесвам тестото по стандартния начин. Оставям 15 минути да се отпусне.

Разделям го на 4 части, всяка разточвам, намазвам с разтопено масло и поръсвам със сирене. Поставям една върху друга.

Разрязвам ленти, усуквам и поставям в тава с размер 32 см, покрита с хартия за печене.

Втасва до удвояване на обема. Намазвам с разбито яйце.

Пека в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. При мен 30 минути.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар