Сача на майстора

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15148
12/11/2017
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 259
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месата на хапки.

Смесете соевия сос, майонезата, горчицата, чубрицата и пасирания чесън. Намажете месото със сместа и го оставете настрани да се маринова за около 1 час.

Изсипете цялото олио в сача и запържете месото.

Добавете нарязаните лук, чушки и гъби и гответе, докато сместа остане на мазнина.

Залейте с предварително обелените и настъргани домати и щом ястието пак остане само на мазнина, сипете нарязаните краставички.

Гответе още няколко минутки, поръсете с настърган кашкавал и магданоз и свалете сача от огъня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар