Пилешки пържоли с бекон и сметана

02/01/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
"Светата троица на заклетите лакомници - пържоли, бекон и сметана "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо1 929
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолките и ги мариновайте за около час в лимоновия сок, смесен със соевия сос, босилек и бял пипер.

Сгорещете сача и го намаслете, изпечете пържолите и от двете страни до готовност.

Извадете ги и сложете в сача нарязания на полумесеци лук, бекона и киселите краставички.

Щом лукът омекне достатъчно, прибавете сметаната и доовкусете с бял пипер, сол и босилек. След около 5 минути върнете пържолите в сача.

Гответе още 5 минути и поръсете с настъргания кашкавал.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар