Пилешки пържоли с бекон и сметана

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
02/01/2018
"Светата троица на заклетите лакомници - пържоли, бекон и сметана "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 057
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолките и ги мариновайте за около час в лимоновия сок, смесен със соевия сос, босилек и бял пипер.

Сгорещете сача и го намаслете, изпечете пържолите и от двете страни до готовност.

Извадете ги и сложете в сача нарязания на полумесеци лук, бекона и киселите краставички.

Щом лукът омекне достатъчно, прибавете сметаната и доовкусете с бял пипер, сол и босилек. След около 5 минути върнете пържолите в сача.

Гответе още 5 минути и поръсете пилешките пържолки с настъргания кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар