Супа от свинско и зеленчуци

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
317
50
814
25/07/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 739
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тенджера запържете ситно нарязаното месо до омекване. След това добавете и ситно нарязания лук и го задушете със свинското.

Долейте гореща вода (около 2 л). Посолете и прибавете нарязаните картофи, моркови и целина. Оставете всичко да се вари, докато месото напълно омекне.

Добавете и фидето, лютата стрита чушка, при нужда още малко сол, черен пипер, червен пипер и чубрицата. След като фидето уври, снемете супата от котлона.

След 5-10 минути я застройте с разбитите жълтъци с киселото мляко, оцета и разбъркайте добре. Поднесете супа от свинско и зеленчуци с малко скълцан пресен магданоз.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар