Рибена чорба от пангасиус

Валена
Валена
Новак
24/07/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 435
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на парченца и я добавете към вече врящата 2 л вода в тенджера на котлона. Добавете няколко зърна черен пипер и бахар.

Добавете и нарязания ситно морков, обелените и нарязани картофи, а след 10-тина минути и обезкостените и едро нарязани маслини.

След като зеленчуците омекнат, добавете сол и млян черен пипер на вкус. Дръпнете рибената чорба от котлона и след 10 минути я застройте с разбитото яйце с лимоновия сок.

Накрая объркайте рибената чорба от пангасиус с нарязан девесил и мащерка.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар