Свинска чорба с картофи

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
598
2k
31
2k
Свинска чорба с картофи
07/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви50 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета. Загрейте в тенджера мазнината и запържете свинското равномерно от всички страни.

Щом месото добре се запържи, добавете скълцания лук и морковите, нарязани на колелца. След като поомекнат зеленчуците, долейте 1/5-2 л гореща вода, добавете черен пипер на зърна, дафиновия лист и кимион на вкус.

Оставете супата да ври, докато месото поомекне и прибавете почистените и нарязани картофи. Доварете до пълна готовност чорбата и овкусете със сол, малко млян черен и бял пипер.

Снемете от котлона и разбъркайте със скълцан магданоз и копър. Поднесете свинска чорба с картофи, гарнирана със сварения яйца.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: