Свинска чорба с картофи

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
07/08/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 319
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета. Загрейте в тенджера мазнината и запържете свинското равномерно от всички страни.

Щом месото добре се запържи, добавете скълцания лук и морковите, нарязани на колелца. След като поомекнат зеленчуците, долейте 1/5-2 л гореща вода, добавете черен пипер на зърна, дафиновия лист и кимион на вкус.

Оставете супата да ври, докато месото поомекне и прибавете почистените и нарязани картофи. Доварете до пълна готовност чорбата и овкусете със сол, малко млян черен и бял пипер.

Снемете от котлона и разбъркайте със скълцан магданоз и копър. Поднесете свинска чорба с картофи, гарнирана със сварения яйца.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар