Яйчен сос с лимон

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
21/08/2017
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо528
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размийте нишестето с 1 с.л. студена вода и след това го прибавете към предварително разбитите жълтъци.

Разбъркайте добре сместа и добавете към нея настърганата лимонова кора, лимоновия сок, магданоза, черен пипер и сол на вкус.

Долейте около 3 ч.ч. вода и сгъстете соса на слаб огън, като е необходимо да се бърка непрекъснато.

Сосът е най-подходящ за агнешко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар