Карпачо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Карпачо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
5

Необходими продукти

  • говеждо филе - 400 г
  • зехтин - за поръсване
  • пармезан - 60 г на тънки резени
  • маслини - тънко нарязани
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете говеждото филе от тлъстини и го сложете във фризер за 1-2 часа. Така ще се втвърди и ще се реже много по-лесно.

Нарежетего с дълъг и остър нож на много тънки парчета. Наредете ги в чиния за сервиране и поръсете със зехтин и пармезан.

Гарнирайте с маслините.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: