Кашкавал на фурна

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
129673131
Кашкавал на фурна1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Никога не се чудя какво да сготвя, откакто знам тази изпитана рецепта за кашкавал на фурна"

Необходими продукти

  • кашкавал - 600 г твърд
  • царевично брашно - 5 с.л. равни
  • кисело мляко - 400 г
  • яйца - 4 бр.
  • сода бикарбонат - 2 щ.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата добре и ги смесваме с киселото млякото, в което предварително сме поставили 2 щипки сода бикарбонат.

Към тази смес добавяме настърган на едро ренде кашкавал и царевично брашно.

Разбъркваме хубаво. Оставяме сместа така за 10 минути и след това я изсипваме в средна тава, застлана с намаслена хартия за печене.

Печем нашия кашкавал на фурна до зачервяване.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: