Патладжани бюрек

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
389
297
08/08/2017
"Вярвате ли в любовта от първата хапка или да ви приготвим още една порция патладжани гювеч "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 654
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете патладжаните и ги нарежете по дължина на филийки. Посолете и ги оставете да се отцедят от горчилката за 30-тина минути.

След това ги измийте и подсушете, оваляйте ги в брашното и запържете от двете страни.

Направете плънка от натрошеното сирене и 2 яйца, черен пипер на вкус и ситно нарязания магданоз. Намажете с тази смес половината от патладжаните, покрийте с останалите.

Оваляйте получения патладжан бюрек в брашно, потопете в останалите яйца и пържете в сгорещена мазнина до готовност.

Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
8.80 лв.
Виж ››

Верен помощник за всяка домакиня - висококачествено ренде с четири различни страни, с чиято помощ ще готвите с лекота

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар