Запечени картофи с лук, чесън и мащерка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
415
301
27/04/2017
"Дайте ни само половин час и ще ви приготвим уникални запечени картофки с неустоим аромат "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 113
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на четвъртинки. Намазнете тава със зехтина, изсипете картофите.

Добавете нарязания на пръстени лук и ситно нарязания чесън.

Овкусете със сол, черен пипер и мащерка, налейте още зехтин.

Печете в умерено загрята фурна до готовност, като от време на време разбърквате.

Картофобелачка за плодове и зеленчуци - универсална
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Картофобелачка за плодове и зеленчуци - универсална
2.38 лв.
Виж ››

Дребните удоволствия и уреди са онези, които превръщат престоя в кухнята в приятно изживяване, а не в истинска досада :)

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар