Запечени картофи с лук, чесън и мащерка

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
27/04/2017
"Дайте ни само половин час и ще ви приготвим уникални запечени картофки с неустоим аромат "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 839
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на четвъртинки. Намазнете тава със зехтина, изсипете картофите.

Добавете нарязания на пръстени лук и ситно нарязания чесън.

Овкусете със сол, черен пипер и мащерка, налейте още зехтин.

Печете в умерено загрята фурна до готовност, като от време на време разбърквате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар