Телешки език яхния

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
2933976842
Телешки език яхния
13/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
"Деликатес, който се приготвя толкова лесно, заслужава да бъде изяден докрай"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука.

Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки.

Загрейте маслото отделно, запържете брашното и скълцания лук в него. Разредете с бульона от варенето на езика и разбъркайте кашата. След като поври, добавете малко лимонов сок.

Във всяка чиния сложете филийки език и залейте със соса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: