Агнешки котлети по италиански

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
270
5
784
15/04/2017
"Божествен вкус, божествен аромат и уникална хрупкава коричка!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 187
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 5 бр.
  • кашкавал - 150 г или италианско сирене
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • мазнина
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте подготвените агнешки котлети и ги посолете. Оваляйте ги в настърган кашкавал/пармезан/пекорино.

Всеки котлет потопете в разбити яйца, овалвайте в галета и пускайте месото да се пържи в сгорещена мазнина.

Така приготвените котлети може да поднесете с доматен сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар