ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зеленчуци по тайландски

Зеленчуци по тайландски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7662k
Зеленчуци по тайландски
29/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Едно необикновено вкусно и екзотично предложение, от което веднага ще се възползваме"

Необходими Продукти

  • чушки - 500 г (жълти, зелени, червени)
  • гъби шийтаке - 200 г
  • тиквички - 1 бр. малка
  • броколи - 300 г
  • къри - 10 г паста
  • джинджифил - 1 парче пресен
  • соев сос - 50 мл
  • кълнове - 50 г соеви
  • фъстъчено масло - 20 г
  • маслини - 10 - тина бр.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете почистените зеленчуци на едро и ги смесете с предварително настъргания джинджифил.

Овкусете със соевия сос и къри пастата, добавете кълновете.

Загрейте фъстъченото масло и сипете всичко към него.

Добавете и маслините, задушете до готовност.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: