Сегетински гулаш

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366127593
31/03/2017
"Няма да ви се наложи да ходите чак до Сегет, за да опитате истински вкусен гулаш, ето рецептата и да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо696
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В половината от мастта запържете скълцания лук, добавете кубчетата свинско, запържете и тях.

След това поръсете с червен пипер, долейте топла вода и варете до омекване на месото.

Киселото зеле с малко зелев сок задушете отделно в останалата мазнина. Почти омекналото зеле добавете към свинското и поръсете брашното и разбъркайте със сметаната.

Овкусете Сегетиснкия гулаш със сол и доварете.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар