Лазаня ала Маргарита

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
19/12/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 420
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете вода с малко сол и потапяйте всяка кора, след което я отцеждайте. Подредете ред кори в намазнена йенска форма или друга тава.

Полейте със зехтин и поръсете с натрошено сирене, настърган кашкавал, босилек, риган, сол, черен пипер.

Отгоре разпределете сушени доматчета от буркан, без да ги отцеждате. Подредете пак ред кори и така до изчерпване на количествата.

Разбийте яйцата с прясното мляко и 1 равна с.л. брашно и залейте вегетарианската лазаня. Поръсете с настърган кашкавал и сложете да се изпече в загряна умерена фурна тази вкусна лазаня.

Лазаня ала Маргарита - апетитна италианска рецепта!

Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм-12%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм
17.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Изключително удобен и практичен, металният гевгир ще бъде ваш помощник в приготвянето на всяко ястие. Позволява лесно измиване и отцеждане на продуктите. Металният гевгир се предлага с дълга дръжка за още по-удобна употреба и съхранение.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар